Omgebouwde woning in Oud-Delfgauw staat te koop

Deze woning, met als oorspronkelijke bouwjaar van 1928, is in 2021 volledig gerenoveerd en heeft een prachtige verbouwing ondergaan. Het huis is bijna helemaal nieuw en verkeert in een uitstekende staat en hij kan zonder werkzaamheden bewoond worden.

 

Ook de omgeving van de woning is een pluspunt. Het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken. Verder zijn scholen, winkels, kinderopvang en recreatiemogelijkheden hier te vinden. De steden Den Haag en Rotterdam zijn te bereiken met de auto in vijf tot tien minuten. Het centrum van Delft en de TU wijk zijn met de fiets in zelfs vijf minuten te bereiken. Kortom: een ideale ligging.

Bij binnenkomst aan de voorzijde van het huis beland je in de hal. Deze wordt gevolgd door de royale eetkeuken. Deze luxe keuken met inbouwapparatuur bevindt zich aan de rechterzijde van de eetkeuken. In de centrale ruimte is er ruimte voor een grote eettafel.

Met de trapopgang kom je uit bij de eerste etage. Hier bevindt zich de uitgebouwde woonkamer. Deze kamer beschikt over een fraaie lichtstraat en een achterpui. Deze beschikt over een uitzicht op de volledig nieuwe tuin die te bereiken is via het halletje en achterdeur, maar ook via de schuifpui in de woonkamer. De eerste etage beschikt ook over een moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ook bevinden zich hier de twee slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Bekijk foto 1 van Delftsestraatweg 154

Wat is de vraagprijs op Funda?

Aan de achterzijde bevindt zich de keurige nette, zonnige tuin met een vrijstaande houten garage. Er is altijd wel een plekje zon te vinden in deze tuin, door de diepte en de ligging op het westen. De garage dient voor verschillende gebruiksmogelijkheden en is te bereiken via de inrit aan Saaymans Vaderhof. Deze tuin neemt 25 meter diepte in. Het gehele woonoppervlakte neemt 125 vierkante meter in beslag. De vraagprijs van de woning stond voor de verbouwing op 199.000 euro. Na de waanzinnige verbouwing en vijftien vierkante meter meer, staat de vraagprijs nu op 595.000 euro.

Zie hieronder meer foto’s van de woning in Oud-Delfgauw:

luxe keuken funda huis te koop

mooie badkamer huis Funda Oud-Delfgauw