Speciale Lamborghini voor Kim Kardashian

Kim Kardashian is niet alleen een knappe kop en realityster, ze heeft ook nog is een sterke business lopen. Door middel van KKW Beauty, haar kledinglijn SKIMS en natuurlijk de reality show “Keeping Up With The Kardashians” zit ze volgens Forbes sinds april bij de miljardairs-club. Deze lavish-lifestyle kan ze natuurlijk niet zomaar betalen, daar gaat zeker wel wat geld in. Zoals we wel weten van Kim bezit ze aardig wat dure dingetjes zoals villa’s, sport- en luxewagens, een bitje over haar tanden ter waarde van 15.000 euro. Niemand weet waarom, maar oké.

Het kwam dan ook niet echt als een verrassing toen we hoorde dat Kim een ‘one of one’ auto zou bezitten. De auto in kwestie is de wide-body kit Mansory Lamborghini Urus. Eigenlijk is het gewoon een normale Lamborghini Urus, maar door de dingen die ze heeft laten toevoegen is dit de enige auto met dergelijke specs. Kim Kardashian heeft een wide-body kit laten toevoegen, eenmalige wielen erop gezet en de auto geverfd met speciale verf uit de KKW X Platinum Special Pantone-serie.

Wat is het prijskaartje van de auto?

In totaal met alle modificaties heeft de auto zo rond de 600.000 dollar (507.057 euro) gekost. Voor iemand met haar bankrekening is dit natuurlijk net alsof je een ijsje koopt bij de ijscoman. Voor een normaal persoon is dit bizar duur en vaak onbetaalbaar. Als je alles optelt wat ze bezit qua waarde, kunnen niet veel mensen tippen aan haar level van rijkdom. Maar voor Kim maakt het allemaal niet uit, want slechts één aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ en ze heeft die auto alweer terugverdiend.

 

Houd jij nou ook van het luxe leventje en dan vooral de luxe auto’s? Bekijk dan hier het extreme prijsverschil is tussen luxe auto’s in Nederland en andere landen.