De Wim Hof-challenge van Kendall Jenner

Wim Hof, ofwel “The Iceman”, is een Nederlander die diverse records op zijn naam heeft staan. De methode die Hof heeft ontwikkeld, is gebaseerd op drie pijlers. Namelijk ademen, koude therapie en inzet. Wim Hof vertelt op een gepassioneerde wijze in zijn boek ‘De Wim Hof Methode’ dat een ijsbad niet alleen goed is voor body en mind, maar óók voor de spirit. In het nieuwe boek vertelt Wim in eigen woorden zijn verhaal. De methode heeft ook wat bekendheden bereikt, zoals realityster en model Kendall Jenner.

Kendall Jenner besloot om schaarsgekleed deze methode te testen. Dit deed ze alleen met een bikini en sneeuwschoenen aan. Voor haar waarschijnlijk ontzettend koud, maar voor de rest van de wereld de fijnste Wim Hof-challenge die we ooit gaan zien. Check hieronder de Instagram-post van de knappe brunette:

De Wim Hof-challenge ga je waarschijnlijk niet beter zien dan de uitvoering van Kendall. Het model steelt wel vaker de show. Het één na jongste zusje van de familie kreeg onlangs kritiek. Waarom? Doordat Kendall alle aandacht trok op een bruiloft door nietsverhullende jurk.