De carrière van Kendall Jenner

Kendall Jenner is een 27-jarig model en televisiepersoonlijkheid. Haar bekendheid is begonnen door de realityserie Keeping Up with the Kardashians, waarin zij en haar familie dagelijks gevolgd werden. In 2022 was de laatste aflevering te zien en is de realityserie vervangen door The Kardashians. Inmiddels heeft ze ook samen met haar zus Kylie Jenner een eigen kledinglijn genaamd Kendall & Kylie. Kortom, deze vrouw weet wel van aanpakken.

Op haar 14e begon ze haar carrière bij het modellenbureau Willemina en vandaag de dag is ze niet meer van de catwalk af te slaan. Inmiddels heeft ze geen relatie meer waardoor ze zich nu extra veel kan focussen op haar passie voor haar vak. Het model had een relatie samen met basketbalspeler Devin Booker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner gaat uit de kleren

Kendall Jenner is op het gebied van social media enorm bekend. Op Instagram heeft ze bijna 300 miljoen volgers. Op dit sociale medium plaatst ze vooral prachtige foto’s van haarzelf en promoot ze andere kledingmerken. Recent heeft ze op haar Instagram pittige reeks foto’s geplaatst in verband met de samenwerking met Calvin Klein, met daaronder de caption ‘Calvins or nothing @kendalljenner A sensual muse. The spring campaign. By @mertalas and @macpiggott.’

De welbekende Kendall Jenner ging hiervoor uit de kleren en op een van de foto’s is ze zelfs zonder top te zien. Zoals verwacht stromen de likes achter elkaar binnen. Inmiddels heeft ze al meer dan 1.5 miljoen likes en 4.000 comments en dat wel binnen één dag. Bekijk hieronder de foto’s van de brunette:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Klein (@calvinklein)