Wie is Julia Piquet?

De achternaam Piquet is bij de meeste Formule 1-fans wel bekend. Als het niet van de vader Nelson Piquet Sr of zoon Nelson Piquet Jr is, dan zal het wel via de knappe vriendin van Max Verstappen zijn. De vriendin van Max is namelijk Kelly Piquet en zij heeft een zusje genaamd Julia Piquet.

 

Julia Piquet is 29 jaar en heeft een relatie met Daniel Suárez. Hij is een Mexicaanse professionele stockcar-coureur. Hij doet fulltime mee aan de NASCAR Cup Series en bestuurt de Chevrolet Camaro ZL1 1LE nr. 99 voor Trackhouse Racing Team.

Wat doet het zusje van Kelly Piquet?

Toen Julia jong was, deed ze weleens mee aan vriendschappelijke kartwedstrijden. Ze was aardig goed in het karten en begon een aantal coachingssessies. Haar vader vond het maar niets. “Het maakte hem te nerveus”, vertelde Julia in een interview.

Toen Julia Piquet 19 was, verhuisde ze naar de VS. Ze studeerde daar aan de Universiteit van Miami. Ze haalde haar bachelor in Managment en Economie, waarna ze haar MBA (Master of Business Administration) behaalde. Chapeau! Een half jaar later kreeg ze een stage aangeboden bij Motorsport.com. Ze maakte een goede indruk en er werd een baan aangeboden.

Piquet werkt nu bij Motorsport.com en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van online nieuwscontent, zoals de Fast Track-podcasts en Motorsport Report-afleveringen.

We weten hoe knap Kelly Piquet is, maar Julia mag er ook zeker wezen. Check hieronder een paar van haar Instagram-foto’s:

Kelly Piquet is ook een ontzettend knappe dame. De vriendin van Max Verstappen spat van je scherm af met intieme fotoshoot.