Kelly Piquet en Max Verstappen

Het is alweer zo’n twee jaar geleden dat Max en Kelly hun relatie officieel maakten. Zij lieten hun fans weten dat ze een relatie hadden door een foto met z’n tweeën te delen op hun Instagram-accounts. Onder de foto had Max het volgende gezet: ‘Happy New Year everyone! Let’s make 2021 a year to remember in many ways. Wishing you all success, love and happiness just as I found mine’. 

Voor Kelly was de Formule 1 helemaal niets nieuws. Kelly’s vader was zelf namelijk ook een beroemde F1-coureur. Ze heeft zelf een hele rijke carrière in de modellenwereld. Dat Kelly door haar relatie alle ogen op haar gericht heeft, is dus niets nieuws voor haar.

De bikini foto van Kelly Piquet op Instagram

Kelly zocht de rust weer even op en ging lekker zonnen op het strand. Ze lag hier met een witte bikini op een strandstoel, met een witte zonnebril op te genieten van het heerlijke weer. Als ‘bedekking’ droeg ze hierbij ook nog een blauw met groen blouseje bij. Hierbij maakte Kelly Piquet een bikini foto en plaatste ze deze in haar story op Instagram.

Vriendin van Max Verstappen verblijdt Instagram-volgers met foto in 'de beste witte bikini'