De carrière van Justin Bijlow

Justin Bijlow is een 25-jarige voetballer. Justin is geboren en getogen in Rotterdam en speelt al van jongs af aan bij Feyenoord. Op het veld staat hij in de goal alle ballen tegen te houden. In 2021 debuteerde hij in het Nederlands elftal onder bondscoach Louis van Gaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bijlow (@justinbijlow)

Wie is de vriendin van Bijlow?

Al sinds 2021 heeft Justin een relatie met Dayenne Huipen. Een paar jaar geleden eindigde Dayenne nog op de 17e plek van de lijst van de mooiste vrouwen van Nederland. Dat is niet verkeerd bij een lijst van zo’n 500 vrouwen. Dayenne staat als model onder contract bij verschillende agencies. Ook heeft ze in Amsterdam Styling en Vormegeving aan de Artemis Academie gedaan. Dayenne en Justin hebben samen ook een dochtertje genaamd Dahlia Sofìa Bijlow. Nu is het dus tijd voor een volgend hoofdstuk en gaan ze met de hele family verhuizen naar Berkel en Rodenrijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dayenne Huipen (@dayennehuipen)

De nieuwe villa van Justin Bijlow

Justin heeft dus voor zijn gezin en hem een villa gekocht in Berkel en Rodenrijs. Deze plaats ligt tussen Rotterdam en Zoetermeer. Voor Justin is dit natuurlijk harstikke makkelijk. Zo kan hij toch gemakkelijk naar Rotterdam naar zijn geliefde voetbalclub. De villa die Justin Bijlow gekocht heeft, is erg ruim. Het huis bestaat uit vijf kamers, die allen bij elkaar zo’n 169 vierkante meter woonruimte opleveren. Het is Justin gelukt om zo’n €40.000 van de vraagprijs af te krijgen, waardoor hij nu nog zo’n €1.360.000 moest uitgeven. Over zijn nieuwe villa heeft hij er een hypotheek op laten vestigen van één miljoen euro. Zie hieronder meer foto’s of bekijk de website van BekendeBuren:

Justin Bijlow koopt een prachtige villa

Justin Bijlow koopt een prachtige villa