De stuntmannen krijgen Rolex horloges cadeau

De acteur schijnt vier Rolex horloges te hebben gekocht. En dan ook wel meteen het meest populaire model: de Rolex Submariner. Dit populaire duikershorloge is sinds zijn lancering in 1953 een van de meest luxe modeartikelen ter wereld. De stuntmannen hebben nu het voorrecht dit model uit september 2020 te dragen. Afgelopen zaterdagavond heeft Reeves de vier stuntmannen Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo en Li Qiang meegenomen naar Le Bistro Paul Bert in Paris. Hier gaf hij de gepersonaliseerde Rolex horloges cadeau.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WATCHMANIA (@watchmania)

Ja, je hoort het goed. Keanu Reeves liet de Rolex horloges ook nog eens personaliseren voor de heren. Op de achterkant van alle Rolex horloges liet hij de tekst ‘The John Wick Five’, de naam van de stuntman en ‘Thank You, Keanu. JW4 2021’ graveren.

De vrijgevigheid van Keanu Reeves

Reeves gaf al eerder aan dat hij geld niet belangrijk vindt. Hij hecht meer waarde aan gezondheid en geluk. Hij vindt dat hij moet genieten van de middelen die hij heeft en is er niet vies van om dit te delen met anderen. Dit was dan ook niet de eerste keer dat Keanu Reeves diep in de buidel tast voor zijn collega’s. Zo gaf hij eerder alle crewleden die zorgden voor de special effects van ‘The Matrix’ een miljoen dollar als dank voor hun harde werk. Ook de stuntmannen werden toen rijkelijk beloond voor hun harde werk. Zij kregen als dank een Harley Davidson motor.

Keanu Reeves gaf deze wel heel bijzondere cadeaus naar aanleiding van de opnames van de nieuwe John Wick film. Lees hier alles we over deze nieuwe films weten.