Zangeres scheurt uit haar broek tijdens American Idol

Katy Perry is al jarenlang een van de meest bekende popartiesten ter wereld, maar ze heeft ook heel wat bijbaantjes. Zo is ze bijvoorbeeld te zien als jurylid van American Idol en daarbij werd ze verleid om weer eens te gaan zingen. Dit liep echter volledig uit de hand.

Ze droeg namelijk een ontzettend strakke broek terwijl ze toepasselijk het nummer ‘In my skintight jeans‘ ten gehore bracht. Toen ze door de knieĆ«n ging, bleek dat haar rode leren broek gescheurd was. Ze stond dus plotseling in haar blote kont, wat in het preutse Amerika natuurlijk direct gecensureerd werd. Waarom we dit verhaal dan alsnog vertellen? Nou, Katy loste het probleem op een hilarische wijze op. Door het gebruik van gele tape wist ze haar broek weer te herstellen. Bekijk hieronder de beelden:

 

Hoe gaat het tegenwoordig met Katy Perry?

Rondom 2010 was er totaal niet te ontkomen aan Katy Perry maar tegenwoordig is het iets rustiger rondom de Amerikaanse popzangeres. Zo is ze tegenwoordig veel te zien bij American Idol en ze heeft een relatie met Orlando Bloom. Na beruchte relaties – zoals die met Russell Brand – lijkt ze nu eindelijk de ware gevonden te hebben. Vorig jaar had ze bovendien nog een redelijk grote hit met When I’m Gone samen met Alesso. Haar laatste album dateert echter van 2017, terwijl ze daarvoor ook al sinds 2013 geen album meer had. Tussen 2008 en 2013 pompte ze echter vier albums de platenzaken in en het internet op. Vandaar dat ze dus wat minder opvalt dan voorheen. Hieronder zie je nog twee foto’s van hoe ze er tegenwoordig uitziet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry)