Katja Schuurman keert terug in Costa!!

Meer dan twintig jaar geleden schoot de carrière van Katja Schuurman door het dak. Dit kwam door haar rol als Frida in de film Costa!, die in 2001 uitkwam. Ze speelde hier een tiener die spannende avonturen beleefde aan de Spaanse kust. Ondertussen kennen we haar van heel veel films en series, maar voor velen zal ze altijd Frida blijven.

Maar goed nieuws: Frida komt terug! Dit was voor velen van jullie natuurlijk al bekend. Katja Schuurman is te zien in het vervolg op Costa!Costa!! Hierin is haar personage Frida opgegroeid en is ze zelfs moeder van een dochter. De dochter wil dezelfde avonturen doormaken in het Spaanse Salou.

Toen Costa!! nog Costa! was

Katja Schuurman verscheen in 2001 in de allereerste Costa! film samen met haar goede vriendin Georgina Verbaan. Via Instagram blikt Katja terug op deze bijzondere tijd. Dit doet ze met een foto gemaakt rond te tijd van de allereerste Costa! film.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

“Toen Costa!! nog Costa! was. En ik @gverbaan vaker kon knuffelen. Mooie tijden dus.”

Georgina is het met Katja eens dat de twee wat vaker moeten knuffelen met elkaar. Onder de foto schrijft ze namelijk de volgende reactie:

“Hier moeten we snel iets aan doen. (also, ik wil dit haar terug)”

Katja doet zelf redelijk wat ter promotie van haar nieuwe film. Eerder plaatste ze al een foto in badpak op haar Instagram.