Katja Schuurman pakt haar rol als Frida weer op in nieuwe Costa! film

Katja Schuurman is al sinds 1992 op onze tv’s te zien, al brak ze pas in 1994 door met haar rol als Jessica Harmen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze heeft ondertussen al een hele lijst met films en tv-series op haar naam staan. Ook als presentatrice en deelnemer aan programma’s is ze regelmatig op de buis te bewonderen geweest. Bijvoorbeeld bij programma’s als Ruben vs Katja en Katja’s Bodyscan.

 

Daarnaast kan ze ook nog eens zingen. Ze vormde samen met haar medeactrices van GTST de groep Linda, Roos & Jessica, waarmee ze onder andere de hit Ademnood scoorde. Ook zelf heeft ze meerdere singles uitgebracht. En nu mag de 47-jarige actrice haar rol weer oppakken als Frida in de nieuwste Costa! film. Die rol speelde ze 20 jaar geleden ook al, samen met onder andere Daan Schuurmans en Georgina Verbaan.

Promotie voor Costa!! op Intagram

Katja Schuurman heeft op Instagram een foto in badpak gepost als promotie voor de nieuwe film Costa!! die vanaf 28 april in de bioscopen te zien is. De eerste Costa! film kwam in 2001 uit en in de jaren daarna speelde Katja ook nog twee seizoenen in de gelijknamige serie. Overigens is deze film officieel geen vervolg, maar het betreft een heel nieuw verhaal. Frida is ondertussen moeder geworden en haar dochter Anna (Abbey Hoes) blieft samen met haar vriendin Bibi (Stephanie van Eer) naar Spanje. Costa is echter niet meer de club die het was en daar wil Anna samen met haar nieuwe vrienden verandering in brengen.

Katja mag dan wel over een paar jaar de vijftig aantikken, ze ziet er nog altijd onwijs goed uit. Op de foto die Katja op Instagram plaatste, poseert de actrice in een rood badpak. Het diep uitgesneden badpak matcht mooi met de zwemband waar ze op ligt, die een watermeloen moet voorstellen.