Katja Schuurman gaat opnieuw een uitdaging aan

Katja Schuurman is al jaren een icoon in Nederland en staat bij ons hoog op de lijst van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40. Ze is bekend van televisie, film, theater en staat regelmatig als model op de foto. We kunnen dus wel zeggen dat ze een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd. Haar sprankelende persoonlijkheid en veelzijdigheid hebben haar geliefd gemaakt bij een breed publiek. Het is dan ook geen verrassing dat ze opnieuw een uitdaging aangaat in de modewereld, waarbij ze haar creativiteit en stijlgevoel volledig benut.

 

Een lingerielijn ontworpen in samenwerking met Pavo Couture

Katja Schuurman heeft namelijk haar eigen lingerielijn ontworpen samen met Elise van Pavo Couture. Pavo Couture is het lingeriemerk waar deze lijn onder valt. De collectie bestaat uit bodies in de kleuren zwart, wit en groen. Het ontwerp is met zorg samengesteld om vrouwen zich zowel zelfverzekerd als krachtig te laten voelen. Mooie lingerie en bodies worden vaak gezien als uitdagend en alleen iets wat je alleen in de slaapkamer aandoet. Juist daarom wilde ze ervoor zorgen dat het nu bodies zijn die niet alleen voor de specifieke momenten is, maar dat vrouwen ze op elk moment van de dag kunnen dragen.

Katja staat zelf model

“Ik kon niet wachten tot de lancering”, schrijft Katja in haar bericht op Instagram. Haar enthousiasme is dus door het beeldscherm heen te voelen en dat ze trots is op haar samenwerking met Elise is zeker te merken. Wat uiteraard niet gek is na zo’n beeldschone lingerielijn. Ze hebben het ontworpen met aandacht voor detail en comfort. Lingerie dat voor vrouwen dus ook daadwerkelijk lekker zit en niet alleen mooi staat.

Katja Schuurman staat zelf model voor haar lingerielijn, wat een extra persoonlijk tintje geeft aan de collectie. Haar uitstraling en zelfvertrouwen in de campagnefoto’s zijn niet alleen prachtig, ze weerspiegelen ook wat ze met de nieuwe lijn wil bereiken.

Bekijk hieronder de foto’s van de Instagram van Katja Schuurman:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)