De serie Mare of Easttown komt naar HBO

Kate Winslet heeft in talloze films gespeeld. Haar meest bekende is natuurlijk Titanic, maar met films als Triple 9 en Contagion bewees ze ook minder romantische rollen op zich te kunnen nemen. Voor Mare of Easttown zien we de actrice wederom in een sterke, serieuze rol.

De HBO serie gaat over een vermissing die haar personage, Mare Sheehan, zal moeten oplossen. Zoals in veel detectiveseries heeft ze echter zelf ook persoonlijke problemen, die het onderzoek moeilijk maken.

Detective moet vermissing oplossen

25 jaar geleden was Mare een erg succesvolle basketbalspeelster, die haar zelfs de bijnaam ‘Ladyhawk’ opleverde. Nu is ze een detective. Ze wordt geconfronteerd met een vermissing van een jong meisje. Terwijl ze op onderzoek uitgaat, worstelt Mare met een overleden vader, een moeder met wie ze een slechte band heeft en het gevoel dat ze het altijd goed moet doen. Ondertussen neemt het onderzoek steeds grimmiger vormen aan.

We zien Mare met een getrokken pistool, in een gevecht op de trap en aan het einde lijkt het zelfs alsof ze zélf zal worden gearresteerd. Mare of Easttown belooft dus een ijzingwekkend spannende serie te gaan worden.

Mare of Easttown

Mare of Easttown wordt limited serie

Andere bekende namen die meewerken aan Mare of Easttown zijn Evan Peters (American Horror Story) en Guy Pearce. De serie wordt een limited serie, wat inhoudt dat er na alle verwachtingen geen tweede seizoen van de show komt. De vermissing zal dus dit seizoen worden opgelost. Dat is anders dan in de meeste detectiveseries. Sommige shows uit de lijst van 10 spannende detectiveseries op Netflix en hun IMDb-score hebben ons namelijk seizoenen lang in hun greep gehouden.

 

Kate Winslet in Avatar 2

Voor Mare of Easttown zullen we nog even geduld moeten hebben. De serie verschijnt namelijk pas 18 april op HBO. Om de knappe actrice in een andere nieuwe rol te zien, zullen we nóg langer moeten wachten. Ze zal in Avatar 2 gaan spelen, maar die staat voorlopig voor 2022 gepland.