Wie is Karen Jansen?

Maak kennis met Karen Jansen. Het Belgische model heeft zelfs haar eigen website waarop ze haar prachtige foto’s deelt. Daar zijn verschillende fotoshoots van haar te zien, in verschillende thema’s. Of ze nou een fotoshoot doet omtrent het thema Wedding, Fahsion of Bikini and Lingerie; ze staat er keer op keer goed op.

Ook wordt op haar website duidelijk dat haar liefde voor modellenwerk synchroon liep met haar passie voor acteren, waardoor ze al op jonge leeftijd in aanraking kwam met camera’s. Als een tiener was ze daarom al snel actief als model voor modeshows in Milaan, waarin ze verschillende merken vertegenwoordigde.

Naast haar modellenloopbaan is ze zeer sportief en vaak in de keuken te vinden. Ook studeerde ze psychologie omdat ze mensen wil helpen het beste uit hunzelf te halen. Nadat ze afgestudeerd was begon haar modellenwerk pas écht succesvol te worden en reisde ze wereld af voor allerlei fotoshoots. Denk dan aan Milaan, België, Nederland, Duitsland, maar natuurijk ook buiten ons continent in Mexico. In de toekomst gaan daar ongetwijfeld nog veel meer mooie locaties aan toegevoegd worden.

Een prachtige, Belgische vrouw op Instagram

Omdat Karen Jansen veel fotoshoots doet, heeft ze dan ook veel mooie foto’s op Instagram, waar ze inmiddels meer dan 20.000 volgers heeft. Deze mensen genieten daar van haar wekelijkse posts en dagelijkse stories. Bekijk een aantal van haar Instagram-foto’s hieronder en dan ben je het met ons eens dat Karen behoort tot de mooiste vrouwen van België.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karen Jansen 🦋 (@karen.jansen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karen Jansen 🦋 (@karen.jansen)