Het Rolex horloge van Michiel Kramer

Michiel Kramer heeft het als voetballer misschien niet héél ver geschopt, maar op zich is het al een prima prestatie om jezelf profvoetballer te kunnen noemen. Het succes wat hij bij Feyenoord vierde zal hij bij zijn huidige club RKC Waalwijk misschien niet kunnen evenaren, maar dat is ook niet van belang.

De herinneringen uit het verleden zijn soms belangrijker. Een van die herinneringen is dus de gewonnen landstitel en het Rolex horloge van de KNVB is daar het tastbare bewijs van. Waarschijnlijk wil Kramer toch liever vooruit kijken en verkoopt dus zijn klokje. Daar mag je overigens een serieus bedrag voor gaan aftikken: de vraagprijs is namelijk 51.010 euro.

Rolex Everose Gold Day-Date

Het Rolex horloge wat de KNVB uitreikte is de 40 mm Everose Gold Day-Date Rolex. Op de achterkant is het KNVB-logo gegraveerd en ook de tekst ter herinnering aan het behalen van de kampioenstitel ontbreekt niet. Voor het astronomische bedrag koop je dus niet alleen een fijn herenhorloge, maar ook een tastbare herinneringen aan een unieke sportieve prestatie.

Foto: ESPNNL

Michiel Kramer anno 2021

Wat de exacte reden is dat Michiel Kramer zijn klokje gaat verkopen is niet bekend. Met Feyenoord heeft hij namelijk niets meer. Na zijn vertrek bij de Rotterdammers is hij na een aantal omzwervingen in Waalwijk terecht gekomen. Daar zal hij als aanvuller proberen zijn doelpunten mee te pakken en hopelijk een goede indruk achterlaten.