Emigreren naar Canada wordt zo erg aantrekkelijk

Als je vermogend genoeg bent om te emigreren, dan is Canada een prima optie. Het land is goed ontwikkeld, heeft een goed onderwijssysteem en niet geheel onbelangrijk, het klimaat is erg aangenaam. Kortom, het lijkt op Nederland afgezien van het feit dat men er geen Nederlands spreekt, maar Engels en Frans. Vancouver is dan ook een ideale locatie om je te vestigen en deze villa maakt dat idee alleen maar aantrekkelijker.

 

Vijf slaapkamers op 518 vierkante meter woonoppervlak

De villa die wordt aangeboden door Malcolm Hasman is in alle opzichten uniek te noemen. Je beschikt namelijk over vijf slaapkamers en zes en een halve badkamer op een woonoppervlak van 518 vierkante meter. Bij het eerste aanblik is het duidelijk dat hier een architect aan het werk is geweest. Zo kun je zowel binnen als buiten prima vertoeven en moet je echt je best doen om je te vervelen.

canada-105 villa canada

Luxe villa in Vancouver te koop

Voor dit bedrag mag je natuurlijk wel wat luxe verwachten en dat zit hier wel goed. Geen goedkoop gestucte muren, maar vloeren en muren van marmer. In de woonkamer is de open haard de absolute blikvanger en voor een uniek uitzicht ga je naar de master suite om zo een adembenemend uitzicht op de bergen te hebben. Liever intiem genieten met je partner kan ook, de slaapkamer heeft namelijk een apart zitgedeelte en een eigen terras. Zie dat maar eens in een penthouse in Amsterdam te vinden. Op dezelfde woonlaag bevinden zich nog twee extra slaapkamers zodat je kinderen niet bij jou op de slaapkamer hoeven te verblijven.

canada-101 canada-106

Op 40 minuten met de auto van de luchthaven

Mocht het je ondanks alles toch niet weten te overtuigen, dan is het goed om te weten dat de woning ook een hyper modern beveiligingssysteem heeft, bovendien biedt de garage plaats aan maar liefst vier wagens. Is het bedrag van 5,8 miljoen dollar geen probleem, laat dan even een berichtje achter en boek alvast een vlucht naar Canada. De luchthaven is slechts 40 autominuten van de villa verwijderd.