Penny uit de Big Bang Theory

De inmiddels 34-jarige Kaley Cuoco speelde een geruime tijd in The Big Bang Theory. De eerste aflevering van de show werd namelijk uitgezonden in 2007. Lachen, gieren en brullen was gegarandeerd wanneer we haar weer op televisie zagen. De actrice vertolkte namelijk de rol van Penny; en wat deed ze dat goed.

Inmiddels is ze al een poos gestopt met de serie, maar ze is totaal niet uitgekeken op het leven als actrice. Ze speelde in veel films en series, onder andere in 8 Simple Rules en de populaire serie Charmed. Overigens is ze naast haar carrière als actrice ook stemactrice. Zo sprak ze de Engelse stem in van Eleanor in ‘Alvin and the Chipmunks: The Road Chip’ en van Harley Quinn in de animatieserie van de schurk.

Kaley Cuoco in de liefde

Niet alleen in haar carrière lijkt alles voor de wind te gaan, ook in de liefde heeft ze het maar steeds goed voor elkaar. In eerst instantie had ze een relatie met haar tegenspeler Johnny Galecki. Hij speelde Leonard in The Big Bang Theory. Ook was ze ruim twee jaar in een huwelijk met professioneel tennisser Ryan Sweeting, maar ook dat was niet meant to be.

Inmiddels is de knappe blondine voor de tweede keer getrouwd. En zeg nou eerlijk: deze man heeft wel heel veel geluk om te trouwen met zo’n knappe vrouw. Karl Cook is de gelukkige die al een tijdje in een huwelijk is met Kaley.

Wij selecteerden nog een aantal foto’s van de Instagram van de leuke Penny uit de Big Bang Theory. Sit back, relax and enjoy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaley Cuoco (@kaleycuoco)