Kaj Gorgels staat op de cover van Men’s Health

Nadat Kaj Gorgels gevraagd werd om om op de cover van Men’s Health te komen, zei hij te volgende op Instagram: “Ik ben gevraagd voor de cover van de Men’s Health. Lachen! Ik heb ja gezegd, niet lachen. En ik heb nog maar negen weken de tijd…”.

De presentator had een ontzettend strak schema waar hij zich aan moet houden. In totaal trainde hij vijf keer in de week en moest hij daarnaast op een gemiddelde van 2000 calorieën blijven per dag. “De afleidingen zijn enorm, ik moet aan de bak en kilo’s verliezen”, aldus Kaj.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Hij deelt het resultaat op Instagram

De presentator vertelde dat de shoot voor Men’s Health erop zat en “dat de resultaten echt gruwelijk zijn geworden”. In oktober is het blad te vinden in de winkels. Op zijn Instagram zei hij als laatste nog dat hij het traject er naartoe mega vond en dat hij de komende kwijt dit wil doorzetten. “Ik heb me fitter, sterker en scherper gevoeld dan ooit en ik heb voor mijn gevoel nog steeds mijn leven kunnen vieren. Feestje hier, feestje daar, alleen met meer bewustzijn over wat je in je mik gooit aan voedsel en de uitwerking op je ‘vleesvoertuig’. Het heeft een vuurtje in mijn luie donder aangestoken en ik ben niet van plan die uit te pissen!”, aldus Kaj Gorgels. Kaj stapt in de voetsporen van vele andere BN’ers voor hem. Zo stond Nick Schilder op de cover van Men’s Health.

Hieronder vind je twee after en twee before foto’s op zijn Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)