Kaj Gorgels op de cover van Men’s Health

Men’s Health gaf Kaj Gorgels een leuke en zware uitdaging. Hij kreeg tien weken de tijd om zich voor te bereiden op de fotoshoot voor het blad. Hij moest zijn Bourgondische levensstijl uit de deur gooien en er helemaal voor gaan. Al eerder liet hij op Instagram de before and after foto’s zien.

Kaj geeft echter toe dat hij zijn eetpatroon niet volledig had aangepast. Zo zegt de presentator van Temptation Island: Love or Leave: “De timing van Men’s Health was waardeloos, het was de eerste zomer dat ik op Ibiza woonde. Zoveel feestjes, zoveel restaurants. Kortom: veel afleiding.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Toch heeft hij het voor elkaar gekregen en staat hij met zijn pas gekweekte sixpack op de cover. Uiteindelijk is hij tien kilo verloren in elf weken. Een prachtig resultaat, maar hoe heeft hij dat gedaan? Zelf zegt hij: “Ik was voor het eerst op een punt in m’n leven dat ik serieus bezig was met sporten. Ik was een beetje stuurloos en had een doel nodig, en daar was de Men’s Health shoot perfect voor.”

Ook zegt Kaj door te willen gaan met het trainen. “Ik heb me fitter, sterker en scherper gevoeld dan ooit en ik heb voor mijn gevoel nog steeds mijn leven kunnen vieren.” Als we de foto’s zien snappen we wel waarom hij zo tevreden is. Knap werk Kaj!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)