Lil Baby draagt per ongeluk een nep Patek Philippe horloge

Lil Baby werd onlangs ontmaskerd voor het kopen van een nep Patek Philippe horloge ter waarde van 400.000 dollar. Als reactie op de situatie postte Lil Baby op zijn Instagram verhaal dat Patek Philippe hem op hun lijst moet zetten zodat hij niet weer in zo’n situatie terecht komt.In een nu verwijderde post op Instagram, deelde Lil Baby het neppe polsstuk en schold de juwelier uit in het onderschrift.

Rafaello & Co biedt excuses aan

In het weekend legde Rafaello en Co een verklaring af waarin ze alles toegaven. Ze hebben de rapper zijn geld teruggeven en hem vier gratis ringen geschonken om de fout proberen goed te maken.

“Wij staan op onze naam, net zoals hij dat doet, daarom kreeg hij vandaag die vier ringen gratis en zijn geld terug omdat wij ons huiswerk over het horloge niet hebben gedaan en daar nemen wij de volle verantwoordelijkheid voor,” beginnen ze.

Volgens de verklaring, was de neppe limited-edition Patek Philippe horloge afkomstig van een derde partij. De juwelier controleerde vervolgens niet grondig genoeg het luxe horloge voordat het werd doorverkocht aan de rapper uit Atlanta.

“Ik wil persoonlijk mijn excuses aanbieden aan @lilbaby voor het niet doen van mijn due-diligence toen ik hem het Patek horloge verkocht. Ik had het horloge moeten inspecteren nadat ik het van de dealer had gekocht. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het niet goed doen van mijn werk. Persoonlijk zou ik hem of iemand anders NOOIT bewust iets verkopen dat niet 100% authentiek is. Ik ken @libaby al een tijdje en er is niets nep aan hem – vooral zijn sieraden en horloges. Ik wil me persoonlijk verontschuldigen bij Lil Baby voor wat er is gebeurd.” gaat de verklaring verder.

Hoewel Lil Baby verder geen commentaar heeft gegeven sinds de verontschuldiging, is zijn Instagram-post waarin hij Rafaello & Co ter verantwoording roept, verwijderd. Dit is voor beide partijen waarschijnlijk goed genoeg.

Wil jij een nieuw luxe horloge kopen maar twijfel je aan de betrouwbaarheid? Met deze tips kan je een nep horloge herkennen.