Waar kennen we Juultje Tieleman van?

Juultje Tieleman is geboren op 7 juli 1999 in Dirksland, een plaats in de Zuid-Hollanse gemeente Goeree-Overflakkee. Ze verkreeg landelijke bekendheid in 2016, toen ze een relatie kreeg met YouTuber Gio Latooy. In 2018 beëindigde het stel hun relatie, waarna Tieleman haar carrière op Instagram en YouTube voortzette. En niet zonder resultaat: sinds maart 2022 heeft Juultje Tieleman maar liefst een miljoen volgers op Instagram en zijn er 170.000 mensen geabonneerd op haar YouTube-kanaal. Verder neemt ze regelmatig modelklussen aan, bijvoorbeeld voor merken als Zalando en Hunkemöller. In 2019 was ze te zien in de Videoland-documentaire Ik Ben Influencer, waarin verschillende influencers een jaar lang worden gevolgd. Sinds 2020 is Tieleman ook nog ambassadeur van Stichting Free a Girl en in 2022 nam ze deel aan het 22e seizoen van Expeditie Robinson. Tot voor kort had Tieleman een relatie met YouTuber Koen van Heest, maar inmiddels is Juultje weer vrijgezel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Maak kennis met Fee Tieleman, het zusje van Juultje

Misschien wist je nog niet dat Juultje Tieleman ook nog een zusje had, maar daar komt waarschijnlijk snel verandering in. Fee Tieleman is namelijk een knappe verschijning, die niet van plan is in de schaduw van haar oudere zus te blijven staan. Blijkbaar zit het influencen de familie Tieleman in het bloed, want ook Fee bouwt gestaag aan haar achterban en heeft inmiddels al meer dan 30.000 volgers op Instagram. Daarnaast is Fee ook dagelijks actief op Snapchat en TikTok. Naar eigen zeggen plaatst ze hier video’s ‘waarin ze zichzelf voor schut zeg.’ Of dit nu waar is of niet, haar video’s zijn inmiddels al goed voor 2,7 miljoen likes.

De zusjes Tieleman lijken helemaal niet op elkaar

Natuurlijk zijn beide zusjes in het bezit van een knap koppie, waardoor ze online de wind in de rug hebben. Toch lijken de zusjes Tieleman niet op elkaar: Fee gaat met een prachtige bos donkere krullen door het leven, terwijl Juultje het moet hebben van haar blonde lokken. Op de foto hieronder kun je het verschil heel duidelijk zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fee Tieleman (@feetielemanx)