Juultje Tieleman en Koen van Heest zijn uit elkaar

Ongeveer een jaar geleden werd bekend dat influencer/YouTuber Juultje Tieleman en Bankzitters-lid Koen van Heest een relatie met elkaar hadden. Gisteren sloeg het noodlot toe en maakten de twee, met pijn in hun hart, bekend dat het over en uit is.

Juultje Tieleman deelde op Instagram een foto van hen beiden met de volgende tekst: “Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied. We houden ontzettend veel van elkaar maar het combineren van werk en relatie is uiteindelijk niet gelukt. We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, we hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt. Nu is het tijd om het een plekje te gaan geven en het allebei te verwerken. “

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Het ziet er dus zeker naar uit dat ze heel goed uit elkaar zijn, wat fijn voor hen is. We wensen de twee veel sterkte en geluk in de toekomst!