Juultje Tieleman is een van bekendste op Instagram

Juultje heeft van jongs af aan al een Instagram-account. Ze had altijd al een aantal volgers, maar ze werd past echt bekend toen ze een relatie met YouTuber Gio Latooy kreeg. De twee kwamen in 2016 bij elkaar, maar die relatie hield niet heel erg lang stand. Na de relatie pakte Juultje haar Instagram verder op en begon ze met haar eigen YouTube-kanaal. Op haar kanaal heeft ze nu wel zo’n 170 duizend abonnees.

Social media is niet het enige waar Juultje zich mee bezighoudt. Ze is namelijk ook model bij verschillende merken zoals Zalando en Hunkemöller. Ook is Juultje ambassadeur van Free A Girl en heeft ze meegedaan aan Expeditie Robinson. Kortom, deze blondine is druk bezig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

De vriend van Juultje

Op dit moment heeft Juultje wel een vriend, namelijk Koen van Heest (Bankzitters). Hun relatie was lang een mysterie voor hun volgers, maar toen Koen uiteindelijk een foto van hen zoenend op zijn Instagram account plaatste, was het voor iedereen gelijk duidelijk.

Juultje Tieleman op vakantie

Juultje Tieleman is nu op vakantie. Waar ze precies zit, weten we niet. Ze deelde op haar Instagram story een paar foto’s in bikini en een foto van een etentje. Aan de foto’s te zien is Juultje volop van haar vakantie aan het genieten. Ben jij benieuwd naar deze foto? Je vindt ‘m hieronder:

Juultje Tieleman ligt in bikini te genieten van haar vakantie