De succesvolle Juultje Tieleman en haar succes

De 23-jarige Juultje Tieleman is allang geen onbekende meer in Nederland met haar ruim één miljoen volgers op sociale media en haar deelname aan Expeditie Robinson en de documentaire Ik Ben Influencer. In de laatstgenoemde werd Juultje een jaar lang gevolgd en vertelde ze over de roem, onzekerheid en angst als een bekende content creator. Wij vinden haar dan ook een van de mooiste influencers van Nederland.

Met haar mooie blonde lokken en sprankelende blauwe ogen weet ze iedere keer weer de aandacht te trekken. Dat zij zoveel volgers heeft begrijpen wij wel. Juultje is namelijk niet vies van een spannende foto hier en daar. Zo heeft zij een samenwerking met het merk Lounge Underwear, waardoor zij regelmatig in de leukste setjes voor de camera staat. Ook vindt ze het niet erg om in bikini te poseren en nu is het weer raak met zo’n leuke foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

De blondine vertoefde de afgelopen dagen namelijk in het Afrikaanse Tanzania, waarbij zij helemaal tot rust is gekomen door de fantastische zonsondergangen en de tropische temperatuur. Tijdens deze vakantie konden de foto’s op sociale media natuurlijk niet achterblijven.

Zo deelde ze ook een foto op haar Instagram Story, waarbij Juultje een enorm afgetraind figuur showt in een wel hele strakke bikini. Haar strakke taille in combinatie met haar mooie rondingen leveren namelijk een fantastisch resultaat op. Zelf zegt ze dat deze bikini haar favoriet is, en dat begrijpen wij maar al te goed. Zie hieronder de fantastische foto van Juultje Tieleman in haar afgetraind figuur en oordeel zelf maar over deze bloedmooie verschijning:

juultje tieleman afgetraind figuur