Wie is Juultje Tieleman?

Juultje Tieleman is een van de bekendste vloggers en influencers in Nederland. Haar vlogs zijn populair op YouTube en op Instagram heeft ze meer dan 1 miljoen volgers. In 2016 werd zij bekend vanwege haar toenmalige relatie met de YouTuber Gio Latooy. Nadat deze relatie stukliep, werd ze actiever op Instagram en ging van start met een YouTube-kanaal. Hier heeft ze inmiddels al meer dan 170.00 abonnees.

Als model was ze onder meer te zien voor merken zoals Zalando en Hunkermöller. Ook kan je haar kennen van de Videoland-documentaire Ik Ben Influencer, waar ze voor een jaar werd gevolgd door de documentairemaakster Laura Veenema. Hierin is ze samen met Qucee en Kaj Gorgels te zien terwijl zij vertellen over hun werk als influencer. Juultje houdt zich ook met goede doelen bezig en is al sinds 2020 ambassadeur van Stichting Free a Girl. Tot slot kan je haar kennen van Expeditie Robinson, in het seizoen van 2022 was ze de zesde afvaller waarmee ze op de 16e plek eindigde.

Zie ook: Juultje Tieleman wenst Instagram-volgers een fijne ochtend met bh-loze foto

Sneeuwpret in Oostenrijk

Momenteel is Juultje Tieleman op vakantie in Oostenrijk waar ze heerlijk geniet van de winter. Check hieronder een aantal foto’s onder elkaar:

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)