Juultje Tieleman is een Nederlandse social media ster

De 24-jarige Juultje Tieleman is een vlogster op YouTube en met haar 1 miljoen volgers ook een bekende influencer op Instagram. Zo plaatste ze in februari 2014 haar eerste foto op Instagram, maar is ze uiteindelijk in 2016 bekend geworden door haar toenmalige relatie met Youtuber Gio Latooy. Toen haar relatie met Gio ten einde kwam, startte ze haar eigen YouTube-kanaal dat in de tussentijd al is gegroeid naar 173.000 abonnees. En niet alleen op YouTube heeft ze succes. Zo was ze in 2019 te zien in de Videoland-documentaire Ik Ben Influencer. Hierin vertelt ze samen met influencers Kaj Gorgels en Qucee over de roem, onzekerheid en angst waarmee je als influencer te maken krijgt. In 2022 was ze ook als een van de deelnemers van het 22e seizoen van Expeditie Robinson te zien. Ze eindigde uiteindelijk op de zestiende plek. Daarnaast staat ze ook regelmatig model voor merken zoals Hunkemöller en Zalando.

 

Intieme foto’s op Instagram in lingerie

Juultje staat dus regelmatig model voor verschillende merken. Onlangs stond ze model voor het lingeriemerk Lounge Underwear en deze foto’s deelde ze met haar volgers. Hierop is ze te zien in een prachtig zwarte lingerieset. “Kop omhoog borst vooruit iets te letterlijk genomen”, luidt het onderschrift, want op de eerste foto is al gelijk te zien hoe ze met opgeheven hoofd en borst vooruit voor de camera poseert. Binnen een uur had ze al bijna 22.000 likes weten te behalen en momenteel staat de teller op zo’n 65.000 likes. Zie het Instagram-bericht hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Schoonheid zit blijkbaar in de familie, want ook het zusje van Juultje Tieleman is een knappe verschijning. Maak kennis met Fee Tieleman.