De carrière van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, geboren op 30 december 1998, heeft niet alleen de schaatswereld veroverd, maar heeft ook een opvallende liefdesrelatie met de bekende YouTuber en bokser Jake Paul. Op 3 april 2023 maakten ze hun relatie samen bekend via social media. Ze zijn nog steeds gelukkig samen en worden vaak samen gezien in Amerika en Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta’s carrière begon met indrukwekkende prestaties bij de junioren, waaronder een wereldkampioenschap in 2017 en nationale titels. Maar daar bleef het niet bij. Als professional heeft ze meerdere wereldtitels behaald en Olympische medailles in haar zak weten te steken. Ze doet het ook heel goed op social media waaronder de meest populaire platformen TikTok en Instagram. De knappe schaatsster heeft inmiddels al meer dan 4.200.000 volgers op Instagram en op TikTok staat de teller nu op zo’n 657.000 volgers.

Jutta Leerdam ziet er goed uit in haar jurk

In een recente Instagram-post heeft Jutta iedereen verrast met haar jurkje en knapheid. Ze ziet er altijd geweldig uit, zelfs in haar schaatspak, maar deze keer droeg ze een prachtig jurkje met een gedurfde uitsnijding waar je haar been kan zien. Dit laat zien dat Jake Paul het goed voor elkaar heeft en dat Jutta niet alleen op het ijs, maar ook in haar jurkjes straalt.

Bekijk hieronder de foto van Jutta Leerdam:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)