Jutta Leerdam is helemaal hot

Anno 2023 staat Jutta Leerdam steeds meer in de schijnwerpers, en dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg! Onlangs plaatste Jutta nog prachtige foto’s van haar vakantie met Jake op haar Instagram. Ze was op trainingskamp maar had ook nog genoeg tijd om lekker te ontspannen. Dat ze hard aan het trainen is, zal voor niemand een grote verrassing zijn. Ze is nog maar 24 jaar oud en heeft al veel prijzen op haar naam staan, waaronder een Olympische zilveren medaille op de 1000 meter uit 2022. Op haar Instagram laat ze haar volgers ook vaak meegenieten van haar trainingssessies. Check de onderstaande video bijvoorbeeld eens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Een wassen beeld in Madame Tussauds

Wie de afgelopen dagen sociale media in de gaten heeft gehouden, heeft ook gezien dat er nu niet één, maar twee Jutta’s zijn. Onlangs verscheen namelijk het nieuws dat Jutta een wassen beeld heeft gekregen in Madame Tussauds in Amsterdam.

Dit is een hele prestatie, want ze is namelijk de eerste sportvrouw ooit die haar eigen wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam heeft gekregen. Tijdens de onthulling van haar beeld werden we niet alleen verblijdt met de indrukwekkend gelijkenis, maar ook door de prachtige outfit die Jutta aan had. Ze schitterde in een prachtige grijze rok die prachtig aan haar lichaam aansluit. Daarboven draagt ze een hele korte grijs-met-glitter top waardoor we goed kunnen zien hoe hard ze wel niet traint.

 

Helemaal gelukkig

Met het officiële Instagram-bericht laat Jutta Leerdam weten ontzettend dankbaar en gelukkig te zijn dat zij de eerste vrouwelijke sportvrouw mag zijn in Madame Tussauds. Ook haar vader Ruud vertelt dat hij trots is op zijn dochter. De voorbeeld functie die zij geeft aan jonge mensen is nu vereeuwigd in het wassen beeld. Ben je benieuwd hoe erg het beeld op onze Jutta lijkt? Moet je deze gelijkenis eens zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Lees ook: Jake Paul (vriend van Jutta Leerdam) koopt een jaloersmakende sportwagen.