Een idyllische vakantiebestemming

De vakantiefoto’s van Jutta Leerdam weerspiegelen de heerlijke plekken waarin zij en Jake Paul hun vakantie hebben doorgebracht, namelijk in het nieuwe huis van Jake. Het nieuwe huis van Jake Paul is een weelderig toevluchtsoord dat een perfecte combinatie biedt van elegantie en comfort. Met ruime kamers en moderne voorzieningen biedt het huis een luxueuze leefomgeving. Het hoogtepunt van het pand is echter het adembenemende zwembad, dat een oase van ontspanning en vermaak vormt. Het is een absolute eyecatcher. De twee hebben ongetwijfeld genoten van zwempartijen en – naast het harde trainen – het lekker liggen aan de rand van het zwembad.

 

Jutta Leerdam schiet de mooiste plaatjes

Naast haar succes als professionele schaatsster, blijkt uit de foto’s dat Jutta Leerdam ook een getalenteerde fotograaf is. Ze heeft oog voor detail en weet de leuke (en vooral mooie momenten) vast te leggen. Het is duidelijk te zien dat ze de momenten van geluk graag vastlegt, en zeker niet onterecht!

Jutta en Jake in de wolken

De foto’s van Jutta Leerdam stralen niet alleen vakantiegeluk uit, maar ook de liefde en vreugde tussen haar en Jake Paul. Ze vangen intieme momenten van genegenheid en speelsheid tussen het stel. Of het nu gaat om een liefdevolle omhelzing bij zonsondergang of een vrolijke sprong in het water, de foto’s spreken boekdelen over hun sterke band en gelukkige relatie.

 

Of Jutta een heerlijke week heeft gehad: kijk en oordeel zelf maar. Haar plaatjes schieten er voor ons namelijk behoorlijk uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam vakantie
Instagram: Jutta Leerdam
Jutta Leerdam vakantie
Instagram: Jutta Leerdam