Ondertussen kent iedereen deze dame wel, toch? Zo niet, dan volgt hier een korte introductie. Jutta Leerdam is geboren op 30 december 1998 in ‘s-Gravenzande en is een Nederlandse langebaanschaatsster. Veel mensen herkennen haar ook wel als de ex-vriendin van Koen Verweij, maar ondertussen is de blondine door haar prestaties ook al een grote naam in de schaatswereld. Jutta mocht meedoen aan de Olympische Winterspelen terug in februari 2022 en werd hier tweede op de 1000 meter. Verder heeft ze al vele prijzen gewonnen op Europese maar ook Wereldkampioenschappen schaatsen op diverse afstanden maar ook op de sprint.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het is altijd feest met Jutta Leerdam

De prachtige en supersnelle Jutta Leerdam laat het ijs bijna onder je voeten vandaan smelten. Ze staat dan ook meer dan terecht in onze lijst met de mooiste schaatssters van Nederland. Wij zijn fan van Jutta en natuurlijk zijn we niet de enige. Op haar Instagram account heeft zij namelijk een dikke fanbase opgebouwd met ruim 3.3 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)


De prachtige blondine met een killerbody plaatst graag video’s en foto’s van haar op de schaatsbaan maar ook van haar vakanties en overige activiteiten. Zo mochten we ook afgelopen weekend genieten van een heerlijke throwback foto van Jutta Leerdam in Ibiza. Het uitzicht in de achtergrond van de foto is mooi, maar natuurlijk is Jutta tienduizend keer interessanter om naar te kijken. Stralend staat ze op een berg en dit doet zij in een opvallende zwarte zomer jurk met een lange split erin. De schaatsster weet wel hoe ze haar fans blij moet maken!

Hieronder de desbetreffende foto van Jutta op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)