Even opfrissen

Mocht je nog helemaal niet bekend zijn met Jutta Leerdam, dan stellen we haar gerust nog een keer aan je voor. Jutta Leerdam is een Nederlandse langebaanschaatsster en is geboren in december 1998 te ‘s-Gravenzande in Zuid-Holland. Tegenwoordig schaatst ze binnen de ploeg van Jumbo-Visma.

Al snel bleek dat Jutta aardig wat schaatstalent in zich had zitten, en heeft dat keer op keer kunnen bewijzen. Zo heeft ze al vaak goud geschaatst op verschillende wereld- en Europese kampioenschappen. Ook deed ze mee met de Olympische Winterspelen in Peking 2022, waar ze de zilveren medaille won op de 1000 meter. Daarnaast zullen fans ook weten dat Jutta een lange tijd een relatie heeft gehad met collega-schaatser Koen Verweij, maar de relatie tussen Jutta en Koen stopte toen de laatstgenoemde vreemdging.

Jutta Leerdam laat weer eens zien wat ze in huis heeft met spicy outfit

Als je weet hoe Jutta Leerdam eruit ziet, zal het je zeker ook niet verbazen dat ze razend populair is op sociale media. Ze heeft op het moment van schrijven namelijk 3.4 miljoen volgers op Instagram. Haar feed bestaat vooral uit leuke sportieve kiekjes maar ook deelt ze genoeg persoonlijke uitjes en gezelligheden. Zo heeft Jutta Leerdam bijvoorbeeld onlangs deze prachtige foto van haarzelf geplaatst, waarin ze weer prachtig schittert in een spicy outfit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Om bij de wereldtop van schaatsers te horen moet je ook aardig hard trainen. Hoe hard Jutta Leerdam traint is werkelijk aan alles af te lezen. Haar trainingen laat ze ook regelmatig op haar Instagram zien. Zo zijn er genoeg filmpjes te vinden waarin je precies kunt zien hoe hard ze moet werken om goed fit te blijven. En door al haar harde werk komt ze ontzettend ver in haar carrière, maar ook voor ons is het fijn om te zien wat voor mooie uitkomst het harde trainen heeft. Hieronder onze favoriete foto’s van Jutta:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)