Jutta Leerdam geniet van haar vakantie, en wij genieten mee

De blonde Nederlandse sportvrouw is met haar 4,1 miljoen volgers op Instagram een van de grootste van het land. Hiermee is ze echt naam voor zichzelf aan het maken naast haar sportieve carrière en heeft ze regelmatig samenwerking met grote merken, wat zonder enige twijfel voor een lekker extra zakcentje zorgt.

Jutta Leerdam heeft een topjaar gehad op het ijs en is nu zelf aan het genieten van een welverdiende vakantie. Eerst bracht ze een bezoek aan een show van BOSS in Miami, waar ze blijkbaar niet alleen was. Jutta Leerdam is namelijk op beeld vastgelegd met Jake Paul. Al enige tijd zijn er geruchten dat de twee aan het daten zouden zijn en nu lijkt het er toch echt op dat er wat speelt tussen hen. Wat dat precies is, is onduidelijk.

Na haar bezoek aan Miami is Jutta met vriendinnen heerlijk naar Mexico gevlogen, waar zij geniet van het leven. Echter laat ze haar Instagram-volgers ook meegenieten door een hele reeks aan foto’s te delen; van een foto waarop ze een kleine bikini draagt tot aan een foto in een prachtige zwart jurk. Bij de foto’s meldt ze ‘México drop ☀️’.

Eén ding is zeker: Jutta geniet en dat heeft ze ook zeker verdiend na dit topseizoen op het ijs. De post heeft binnen dertien uur maar liefst 349.000 likes binnen weten te slepen en haar volgers reageren enthousiast. Zie hieronder haar Instagram-bericht met de verzameling aan foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)