De Bored Ape-NFT van Justin Bieber

Ondertussen is de Canadese popzanger Justin Bieber al bijna een jaar lid van de Bored Ape-club, maar wij denken dat hij daar op dit moment niet meer om staat te springen. De Bored Ape Yacht Club NFT’s zijn namelijk ontzettend gedaald in waarde de afgelopen periode. We praten over een koerswaarde die ruim 88 procent lager is dan de piek van april.

Justin kocht in januari 2022 de Bored Ape #3001. Hij hij $ 1.3 miljoen (500 ETH) neer voor het eigendomsrecht van de NFT. Toen leek het misschien een goede koop, maar helaas worden nu ook de non-fungible tokens het graf ingetrokken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

De huidige waarde van de NFT

Zoals we net vertelden, kocht Bieber zijn Bored Ape-NFT voor $ 1,3 miljoen; en dat allemaal voor een zielige aap. Hij zal nog een keer achter zijn oren krabben, want de Bored Ape #3001 is op dit moment nog maar $69.800 waard.

Naast het feit dat het een moeilijke maand is voor de eigenaren van de Bored Ape-NFT’s, is de bodemprijs van de dollar begin van deze maand ook nog eens gedaald. Dit heeft ook allemaal te maken met de chaos rond de cryptomunt- en beurs FTX. Niet alleen Ethereum en Bitcoin, maar ook de rest van de cryptomunten daalde flink in waarde en dat beïnvloede ook de waarden van de NFT’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NFT CRIMINAL (@nft.criminal)

Justin Bieber heeft geld genoeg

Justin Bieber hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken als het neerkomt op geld. Al sinds kleins af aan heeft hij zijn fortuin bij elkaar zien te sprokkelen. Volgens Forbes verdiende Bieber makkelijk gezegd elke avond op tournee ruim één miljoen. Maar het vermogen van Justin Bieber en zijn vrouw Hailey is bizar. Daarmee kan hij nog jaar na jaar vol op investeren in crypto en non-fungible tokens.