De vriendin van Levi Rigters

June Mirit Sier is de vriendin van Levi Rigters. De twee hebben al een aantal jaar een relatie en ondertussen lijkt de tijd met zijn tweeën over voor het koppel. June is namelijk hoogzwanger van een tweeling en kan elk moment gaan bevallen van hun kindjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door June Mirit Sier (@junemirit)

Wie is June Mirit Sier?

Voorheen was June bedrijfsjuriste op de Zuidas, maar na een lange tijd met tegenzin naar haar werkt te gaan besloot ze te stoppen. Ze besloot om het over een hele andere boeg te gooien en begon met Booty Camp.

Na het geven van verschillende Booty Camps in het park met mooi weer, moest er ook in de winter aan de billen getraind worden. Om haar bedrijf draaiende te houden moest ze hier een oplossing voor zien te vinden. Ze besloot verschillende populaire nachtclubs te benaderen met de vraag of zij hier haar trainingen mocht gaan verzorgen op de avonden dat de club normaal gesproken dicht zou zijn. Verschillende clubs stemden hiermee in en Booty Camp werd omgedoopt tot Booty Club.

Het balletje kwam aan het rollen na een promotievideo die ze maakte in de populaire club ‘Jimmy Woo’. Honderden mensen kwamen op de wachtlijst van de trainingen te staan. Waar ze eerst alles in haar eentje deed, is het bedrijf nu uitgegroeid tot een team van zes vrouwen die 25 groepslessen geven op zes verschillende locaties. We kunnen wel stellen dat het een groot succes is.

Levi Rigters vs Ben Saddik

Levi Rigters is een bekende kickbokser die uitkomt voor Glory. Hij werd eerder al benoemd tot Enfusion Super Heavyweight-kampioen en hij won de Enfusion Abu Dhabi World Grand Prix. Afgelopen jaar werd hij daarbij ook nog aangewezen als de nummer zeven zwaargewicht in het kickboksen. Deze zaterdag, 19 maart, neemt hij het op tegen Ben Saddik in de ring. Een spannende wedstrijd met hopelijk een overwinning voor Rigters.

Hieronder nog een aantal foto’s van June Mirit Sier, de knappe vriendin van Levi Rigters:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door June Mirit Sier (@junemirit)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door June Mirit Sier (@junemirit)