Jullietta Koekebakker is een van de leukste roodharigen van Nederland Media

Jullietta Koekebakker is een van de leukste roodharigen van Nederland

Van bikini's in zonnige landen tot aan lingerie foto's op de bank; Jullietta Koekebakker verrast haar volgers regelmatig met de mooiste kiekjes op Instagram en daarom kunnen we wel stellen dat zij een van de leukste roodharigen van Nederland is. Lees snel verder, want dit vrouwelijk schoon laten we natuurlijk niet aan jou voorbij gaan.  

Grote kans dat er nog geen belletje gaat rinkelen bij de naam Jullieta Koekebakker, maar dat zal na vandaag veranderen. Jullietta Koekebakker is namelijk een van de leukste Nederlandse vrouwen met rood haar en bezit een combinatie van uiterlijke kenmerken waar iedere man een zwak voor heeft: rode haren, een leuke lach en fantastische blauwe ogen. Kortom, de hoogste tijd om er aan jullie voor te stellen.

 

In het dagelijks leven werkt de Jullietta als zzp’er en voert ze opdrachten uit die met marketing, sollicitatiegesprekken en events te maken hebben. Dit leven als zzp’er is haar op het lijf geschreven.  Zo kan zij namelijk regelmatig op vakantie en daarom staat haar Instagram-account dan ook vol met leuke foto’s vanuit Dubai, Lagos en Mexico. Je krijgt het er zelf direct warm van en wij krijgen net als de ruim 54.000 volgers op Instagram.

Ze heeft een plek verdiend in de FHM 500

Maar wij zijn zeker niet de enige die geen genoeg krijgen van Jullietta Koekebakker. Zo is zij ambassadeur voor Hunkemöller en verschijnt zij regelmatig in mooie lingeriesetjes voor de camera. Daarnaast stond zij vorig jaar voor het eerst in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland en daar heeft zij direct plek 137 bemachtigd. Netjes!

Ook stond zij ook in de finale van het FHM Buurmeisje van 2022, alleen ging Demi Loo er uiteindelijk toch met de winst van door. Wij hebben het idee dat Jullietta Koekebakker de komende jaren de top nog wel zal gaan bereiken met haar fantastische looks en dat het echt niet bij 54.000 volgers op Instagram zal blijven. Genoeg reden om haar dus zeker even te gaan volgen. Check hieronder nog wat Instagram-foto’s van de prachtige Jullietta:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jullietta (@julliettakoek)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jullietta (@julliettakoek)