Mercedes SLR McLaren Roadster: krachtige motor en exclusiviteit

De Mercedes SLR McLaren Roadster beschikt over een krachtige 5.4 liter Supercharged V8-motor met 626 pk en 780 Nm koppel, waarmee hij een topsnelheid van ongeveer 334 kilometer per uur kan behalen. De geschatte nieuwprijs van deze auto was zo’n $ 570.000, maar er wordt geen vraagprijs vermeld in de advertentie. Gezien de prijsklasse, de uitstekende staat en de exclusiviteit van dit model, kan worden verwacht dat het uiteindelijke bedrag aanzienlijk hoger zal liggen.

Deze auto is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen McLaren en Mercedes. Deze samenwerking vond plaats in 1998 en was destijds groot nieuws aangezien McLaren-Mercedes een van de grootste F1-teams was. De bolide had een productietijd van vijf jaar (van 2004 tot 2009).

MERCEDES SLR MCLAREN ROADSTER

Unieke combinatie met de Mercedes-Benz 300 SL Roadster

Naast de Mercedes SLR McLaren Roadster wordt ook een geel exemplaar van de Mercedes-Benz 300 SL Roadster te koop aangeboden in dezelfde advertentie. Hoewel het geen exacte match qua kleur is, vormt dit duo toch een unieke combinatie. Deze bijzondere auto’s kunnen worden opgehaald in Londen, Verenigd Koninkrijk. Bekijk hieronder een aantal foto’s van deze unieke wagens of bekijk de advertentie van Piston Heads: 

bijzondere mercedes te koop geel

combinatie gele mercedes te koop miljoenen