Online winkelen voor het gemak

Tegenwoordig houdt iedereen ervan om spullen te bestellen online. Het kent ook ongetwijfeld voordelen. Zo hoef je de deur niet uit, hoef je niet lang in de wachtrijen te staan, kan je op je dooie gemakje lekker online het assortiment bekijken en heb je thuis alle tijd om iets te passen, zonder te moeten haasten. Als jouw bestelde product dan toch niet bevalt, dan is er heus wel een punt in de buurt waar jij het kan afleveren om terug te sturen. Veel gemakkelijker dan de drukke stad in. Toch is er een klein probleempje, namelijk dat je extra moet betalen voor de verzending. Dit is iets wat natuurlijk hartstikke logisch is, anderen zorgen er tenslotte voor dat een pakketje bij jou geleverd wordt, en daar worden zij voor betaald.

Gratis verzending met een handig trucje: cadeaubonnen

Maar hier komt het goede nieuws! Er is een slim trucje waarmee je die verzendkosten kunt vermijden en altijd gratis verzending kunt krijgen, waar je ook bent. Dat klinkt als een opluchting voor iedereen die graag online winkelt.

Veel webwinkels werken met een minimumbedrag voor een gratis verzending. Wat veel mensen doen, is dan gewoon een paar extra kledingstukken of andere producten toevoegen die ze eigenlijk niet nodig hebben. Iets wat eigenlijk ook zonde is, want zo blij ben je niet met die aankoop.

Wat je ook kan doen, is kijken naar mogelijke cadeaubonnen van de website. Veel winkels bieden namelijk cadeaukaarten van 5, 10 of 20 euro aan. Voeg gewoon een van deze cadeaukaarten toe aan je winkelmand om het minimumbedrag te bereiken. Zo ben je geen geld kwijt aan verzendkosten, maar heb je een lekker buffer bedrag voor je volgende bestelling bij de winkel. Ideaal!

Bekijk hieronder nog een duidelijke TikTok van @sophiabusiness:

@sophiabusiness Zo heb je altijd GRATIS verzending op webshops🤑. Volg mij om meer💰te besparen als je gaat shoppen in 2023/2024! #voorjou #verzending #korting #shopping #geld #geldtips #money #moneyhacks #hacks #extrainkomen #onlineshopping #inkomen #extrageld #9tot5 #sidehustle #lifehacks #winkelen #shoppen #hustle ♬ original sound – SophiaBusiness