Maak kennis met Juliane Seyfarth

Juliane Seyfarth is een Duitse atlete. Ze is 32 jaar en een zeer succesvolle schansspringster. Ze kwam uit voor Duitsland op de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang en ook op de afgelopen Winterspelen in Beijing.

Haar carrière in de topsport begon in 2011 in Oslo. We kunnen dus wel stellen dat ze al een tijdje meegaat. Op de wereldkampioenschappen van datzelfde jaar eindigde de Duitse atlete op de 31e plaats op de normale schans. Later in dat jaar scoorde ze in Lillehammer bij haar wereldbeker-debuut direct wereldbeker-punten. Dit was tevens de eerste wereldbeker-wedstrijd voor vrouwen.

In 2018 werd haar harde werk en haar succes dan eindelijk écht beloond. Ze kreeg namelijk een plekje op de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang. Helaas was het op de Spelen zelf niet zo’n succes, ze eindigde als tiende.

De Duitse atlete gaat uit de kleren voor het goede doel

Naast het talent voor schansspringen, is de Duitse atlete ook nog eens heel succesvol met haar uiterlijk. Daarom besloot ze al haar charmes in de strijd te gooien voor het goede doel.

Juliane Seyfarth staat op de cover van de Duitse Playboy in de maand maart. De foto’s van de shoot met Playboy staan te koop op een veiling. Ook is haar tenue met haar startnummer te koop. Alle opbrengsten van de veilingen gaan naar een organisatie die kinderen in nood steunt uit Oekraïne. Een mooi gebaar van de atlete!

Hieronder nog een aantal foto’s van de Instagram-pagina van de knappe atlete Seyfarth: