Kevin Magnussen keert terug in de Formule 1

Deze vrouw is de vaste support van Kevin Magnussen bij races, zoals bij zijn rentree in Bahrein. Kevin werd kortstondig voor de Formule 1-race opgetrommeld als vervanger van Nikita Mazepin. Door de recente politieke spanningen zag de Russische coureur zijn contract voor 2022 ontbonden worden. Kevin Magnussen, a.k.a. K-Mag, keerde daardoor terug naar zijn team.

 

En dat deed hij knap door gelijk vijfde te worden bij de openingsrace. Des te meer omdat zijn voorbereiding beperkt was. Een hoofdpijndossier van Haas, dat twee jaar lang qua punten droogstond, lijkt daarmee in ieder geval voor nu gesloten.

De vrouw van Kevin Magnussen: mysterie met enkele hints dankzij Instagram

Het paar is al wat jaren samen. In 2018 volgde de verloving. Op 10 augustus, 2019, kwam het ‘ja’-woord. De ceremonie vond plaats in een besloten kring. De twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar zoals uit de foto’s blijkt.

Ondanks dat zij weinig details prijsgeeft over hoe zij en Kevin elkaar leerden kennen, is er materiaal genoeg te vinden in haar Instagram-story highlights. Trips over de hele wereld, lekker kokkerellen, de hond uitlaten, geregeld drankjes doen, en, uiteraard, beelden van allerlei aangelegen met familie en vrienden – kortom: een hele gewone meid.

Louise Gjorup houdt van het goede leven

Een geinig detail: Louise Gjorup heeft naast haar Instagram-account met bijna tienduizend volgers ook nog een tweede kanaal. Je kunt daar kleren van haar overkopen die zij wegdoet. En dat zij het geld weet te laten rollen, blijkt wel uit het grote aantal merken dat zijzelf volgt op Instagram.

Op 31 december 2021 deelde Louise een liefdevolle foto: het paar kreeg een kindje op 11 januari dat jaar. Zij bedankt, stipt de komst van haar kroost als hoogtepunt aan. Ze is daarbij openhartig over op het social-mediaplatform – dat de baby haar ouders liet schrikken, door zeven weken eerder te komen: “Ik vocht voor je sinds het begin en nu ben je bijna 3 kilo aan pure liefde.” – aldus de gelukkige moeder en vrouw van Kevin Magnussen.