Daria Bilodid op de Olympische Spelen in Tokio

Mocht een tasjesdief denken een makkelijke prooi te hebben aan Daria Bilodid, dan zal hij nog bedrogen uitkomen want ze is dus een echte vechtersbazin. De blondine uit Oekraïne won onlangs een bronzen plak op de Olympische Spelen in Tokio. Samen met heel veel andere knappe dames op de Olympische Spelen viel zij niet alleen op vanwege haar sportieve skills, maar ook door haar prachtige verschijning.

Het judotalent van haar vader geërfd

Dat judotalent heeft ze overigens niet van een vreemde want haar vader is Gennadiy Bilodid en rond 2000 was hij  ook al een erg succesvol judoka. Daria Bilodid lijkt het echter flink beter te gaan doen dan haar vader. In haar gewichtsklasse van slechts 48 kilo is ze namelijk erg succesvol. Zo won ze al meerdere eerste plekken op bijvoorbeeld het Europees Kampioenschap. Afgelopen week pakte ze zelfs de eerste medaille voor Oekraïense judo-vrouwen ooit. Ze schrijft dus nog geschiedenis ook.

Eerst pakte ze al een gouden medaille

Hoewel ze het altijd al een kinderdroom noemde om ooit een plak op de Olympische Spelen te winnen, zal er toch nog wat twijfel zijn over welke prestatie ze het grootst vindt. Zal het dan gaan om de gouden medaille op het wereldkampioenschap of de bronzen op de Olympische Spelen. Wij voorzien in ieder geval een grootse toekomst voor de judoka. Er ligt goud in het voorschiet.

Wij selecteerden een aantal Instagram foto’s van Daria Bilodid: