Joy Beune maakt Instagram-volgers heel blij met fijne lingeriefoto in bed Media

Joy Beune maakt Instagram-volgers heel blij met fijne lingeriefoto in bed

Nederland boft met zoveel prachtige schaatssters die ook nog eens geweldige prestaties leveren. Vandaag zetten we de langebaanschaatsster Joy Beune in het zonnetje. Zij heeft haar Instagram-volgers heel blij gemaakt met een spannende lingeriefoto in bed. Sit back, relax and en-joy.  

Maak kennis met Joy Beune

De 23-jarige Joy Beune is een Nederlandse langebaanschaatser en weet topprestaties te leveren op het ijs. Hierbij is zij continu bezig om zichzelf te kunnen verbeteren. Zo behaalde de blondine in 2019 een persoonlijk record op 5000 meter en werd zij twee weken geleden derde op de 3.000 meter in het WK eindklassement lange afstand.

Naas alle successen had Joy afgelopen week ook te maken met een grote teleurstelling. Zo werd zij afgelopen week namelijk gediskwalificeerd op het WK ploegenachtervolging omdat haar blote enkels zichtbaar waren tijdens de race. Joy schrijft hierover op Instagram: ‘Die 2 minuten dat wij wereldkampioen waren hebben wij nog kunnen vieren met een bomvol juichend Thialf. Helaas sloeg de sfeer snel om toen we te horen kregen dat we waren gediskwalificeerd, en ook nog eens door mijn blote enkels die zichtbaar waren tijdens de race. Van tevoren alles gecheckt, en dit had ik ook niet kunnen voorkomen tijdens de rit. Naar mijn mening vind ik dat we hier erg hard voor gestraft zijn, en een waarschuwing was op zijn plaats geweest.’ Wij vinden het erg sneu voor de blondine, maar zijn ontzettend trots op de prestaties die zij levert!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

De knappe schaatsster verrast haar volgers met een lingerie-foto

Joy is niet alleen on fire op het ijs, maar gaat ook nog eens als een speer op Instagram. Hier verrast zij haar 212.000 volgers regelmatig met de leukste kiekjes, waarbij de blondine in actie te zien en zij met haar prachtige lichaam pronkt. Joy is daarom dan ook niet voor niets verkozen tot mooiste sportvrouw van het jaar in 2020.

Nu is het weer raak met een prachtige foto op Instagram, waarbij zij het schaatsseizoen met een knaller afsluit. Hierbij laat zij het haar volgers wel heel warm krijgen met deze fantastische lingerie-foto in bed. Wij zijn niet de enige die hier van gecharmeerd zijn, want de likes en reacties stromen binnen onder de foto. Zie hieronder de desbetreffende foto van de bloedmooie verschijning:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)