Welk ondergoed vinden vrouwen aantrekkelijk?

Vrouwen zien je niet graag in een slip, dus laat die maar buiten beschouwing. Als je dan voor de boxershort gaat, kies er dan één die comfortabel zit. Je wilt natuurlijk niet dat hij de hele dag optrekt en je hem goed moet doen. Of nog erger: dat hij gaat knellen.

Maar kies niet voor een veel te wijde onderbroek. Ten eerste zit dat niet comfortabel en ten tweede ziet een vrouw je veel liever in een strakke boxer. Ga dus voor een strakkere boxer.

Welke kleur boxershort moet je dragen?

Je zit altijd veilig als je een basic kleur kiest voor je boxershort. De meeste vrouwen vinden je namelijk woest aantrekkelijk in een zwarte, grijze of witte boxer. Wil je toch voor een patroontje gaan? Ga dan niet over de top en kies een iets neutrale kleur met printje dat niet té druk oogt. Je wil natuurlijk niet dat je scharrel helemaal afgeleid wordt door alle gekke kleuren en printjes op je boxer.

welk ondergoed vinden vrouwen mooi

Boxer

Zwart €35 Shop nu

Gooi hem weg als hij versleten is

Draag je boxershort nooit totdat er een mega gat in zit waardoor je hem echt niet meer kan dragen. Hoe mooi je boxershort ooit ook was, er komt een moment dat je hem moet vervangen. Dat is bijvoorbeeld als hij vaal gewassen is, je elastische band stuk begint te raken of als er een klein gat is ontstaan.

Na hoeveel tijd je je boxer moet vervangen, hangt af van hoe je ermee omgaat. Hoe snel je boxer ook uit gaat bij een vrouw, het is toch de eerste indruk dat je met je boxer maakt. Kies daarom altijd een onderbroek die er aantrekkelijk uitziet. Je scoort echt bonuspunten als je een mooie uitkiest.

Wil je 100% zeker weten dat de vrouw waarvoor je er goed uit wilt zien je boxers mooi vindt? Loop dan tijdens het winkelen eens je favoriete zaak in en laat haar de keuze maken welke onderbroek je koopt. Dan weet je dat zeker dat je goed zit.