Nieuwe onderbroeken kopen

Jij hebt er wellicht nooit over nagedacht, maar je onderbroek heeft wel degelijk een houdbaarheidsdatum. En dat is niet op het moment dat je onderbroek compleet versleten is. Het zit namelijk net iets ingewikkelder in elkaar waar meerdere factoren bij betrokken zijn. Het antwoord op de vraag: om de hoeveel tijd dien jij je onderbroek te vervangen voor een nieuwe?

Er zitten veel bacteriën in je ondergoed. Dit zijn er natuurlijk minder als je ze regelmatig wast. Maar ook al was je ze doorgrondig, dan zitten er toch nog zo’n 10.000 bacteriën in je onderbroek. In principe zijn deze bacteriën niet ontzettend schadelijk. Als jij je onderbroeken echter voor meer dan een jaar hebt, gaan deze bacteriën zich ophopen. Dit kan nare gevolgen hebben. Zo kan dit leiden tot urineweginfecties, huiduitslag of allergieën. Om dit te voorkomen moet jij je onderbroeken dus zeker niet voor langer dan een jaar gebruiken. Anders kunnen de gevolgen groter zijn dan dat je op het eerste gezicht had gedacht.

nieuwe onderbroeken kopen vervangen

Hoe vaak moet jij je onderbroek vervangen?

Er wordt als advies gegeven dat jij je onderbroeken tussen de 6 en 12 maanden moet vervangen. Wanneer jij je onderbroeken precies zou moeten weggooien hangt namelijk nog van een aantal andere factoren af. Als jij je onderbroeken regelmatig wast en er een behoorlijk aantal hebt die je om de beurt draagt, kan je er een jaar mee doen. Voor de man die in totaal echter maar 4 paar onderbroeken heeft (we hopen oprecht dat niemand zo is) is het beter om ze na een half jaar te vervangen.

 

Als jij veel sport, zal dit niet ten goede komen van je onderbroeken. Dan moet je ze misschien ook al iets eerder vervangen. Kom jij er nu achter dat het voor jou eigenlijk hoog tijd is om je onderbroek te vervangen? Misschien hebben we nog een tip voor je waarmee je onderbroek langer meegaat. Dit zijn de voordelen van naakt slapen.