Wie is Josh Jauncey?

Josh Jauncey. De man heeft niet de meeste gevechten op zijn naam staan, maar het is een grote naam vanwege zijn skills. Hij wist 31 van 41 gevechten te winnen. Dat is niet niks. Het heeft wel een aantal maanden geduurd voordat de nieuwe best betaalde kickbokser een deal rond had met de kickboksorganisatie. Glory heeft namelijk een moeilijke periode achter de rug en is zelfs bijna over de kop gegaan. Toch wisten ze zich terug te knokken en nu lijkt het weer goed te gaan met het bedrijf.

Deze succesvolle bokser is een 28-jarige vechter uit Canada. Hij maakte zijn debuut in Glory 16 in 2014. Hij vocht in de lichtgewichtsklasse en 15 van zijn tegenstanders hebben het hierin al moeten ontgelden. Ze werden stuk voor stuk knock-out geslagen. Ondanks zijn nieuwe contract is hij niet de bekendste kickbokser ter wereld. Maar wie weet gaat dit in de toekomst veranderen. Het is in ieder geval wel zeker dat we hem nooit tegenover Rico Verhoeven of Badr Hari gaan zien, omdat hij nu eenmaal niet in hun gewichtsklasse zit.

Hij wordt een van de bestbetaalde kickboksers ter wereld

Een tijd terug plaatste Josh Jauncey een bericht op Instagram waarmee hij zijn nieuwe contract met Glory aankondigde.

Uit het onderschrift van het bericht is niet op te maken om welk bedrag het precies gaat, maar hij laat wel duidelijk weten dat hij een van de best betaalde kickboksers ter wereld wordt. Het gaat om een bedrag van maar liefst zes cijfers, een aantal tonnen dus.