De villa van Jos Verstappen en Sandy Sijtsma

De villa, die door Jos Verstappen en zijn vrouw, Sandy Sijtsma, voor een bedrag van maar liefst € 2.425.000 werd gekocht, heeft alles wat de meeste zouden dromen. Daarnaast rust er geen hypotheek op. Met een woonoppervlakte van 264 vierkante meter is er genoeg ruimte. Deze ruimte is verdeeld over meerdere verdiepingen waar je acht kamers vindt, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers.

De keuken heeft de nieuwste inbouwapparatuur, waardoor koken hier niet erg is. Daarnaast heeft de villa een garage en een ruime oprit waar regelmatig auto’s met een kentekenplaat uit Monaco worden gespot. De buurt is erg nieuwsgierig en vermoed dus dat Max Verstappen hier regelmatig langs komt om te genieten van het familiehuis.

woonkamer villa amstelveen

Wat maakt de villa in Amstelveen zo bijzonder?

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de achtertuin. Met een oppervlakte van 176 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten is het de perfecte plek om te ontspannen en heerlijk te chillen. De tuin biedt voldoende ruimte voor een barbecue, loungeplek en misschien zelfs wel een zwembad. Wie weet. Het energielabel A zorgt ervoor dat de villa heel duurzaam is. Dat is natuurlijk perfect in deze tijd waar alles erg duur is.

Jos Verstappen Amstelveen

Tot in de details

Leuk detail: Jos heeft de villa officieel op de naam van Sandy gezet, maar zijn eigen handtekening staat wel onder het koopcontract. Waarom hij hiervoor heeft gekozen is onduidelijk en zal nog wel even een mysterie blijven.

De villa komt met een sportief tintje. De vorige eigenaar was niemand minder dan voetballer Joël Veltman, die momenteel speelt voor Brighton & Hove Albion in Engeland. Het huis blijft tenminste wel binnen de sport branche, waar Jos Verstappen samen met vrouw en kinderen zal gaan genieten.

Joël Veltman is in ieder geval wel goed bezig. Sinds een jaar heeft hij een appartement in Amsterdam te huur voor een prijs van € 7.000.