Word een echte Wolf of Wallstreet

Jordan Belfort, is misschien wel een van de bekendste ‘brokers’ in de wereld, mede door de verfilming van zijn leven in de speelfilm. Maar dat deze man over sterke eigenschappen bezit, dat is zeker. Dankzij zijn frauduleuze praktijken verduisterde Jordan Belfort eind vorige eeuw honderden miljoenen. Van zijn praktijken blijkt nog een rekening van ongeveer 90 miljoen open te staan, die hij moet terugbetalen. Niet niks natuurlijk, maar zoals de Wolf zelf zegt: van een kale kip kan je niet plukken. Toch is dat niet geheel waar, aangezien hij toch een aardig vermogen heeft opgebouwd uit lezingen en andere nevenactiviteiten. Maar waarom zou je naar zo’n man in het theater willen kijken? Puur omdat deze man alles in het leven heeft meegemaakt en hij dondersgoed weet hoe jij jezelf moet verkopen. Je leert dus niet alleen wat van hem, het is ook nog eens amusement. De Jordan Belfort Tour is dan ook een must-see voor de verkopers onder ons.

Jordan Belfort tour amsterdam

Jordan Belfort tour 2019

Naast zijn frauduleuze praktijken die hij eind vorige eeuw uithaalde, is hij nu dus een carrière als spreker begonnen. En zijn nieuwe carrière laat hem voor een degelijke vergoeding de hele wereld rondreizen. In 2014 stond hij al in de Amsterdamse Rai, waar hij ruim 2.500 bezoekers toesprak. Maar wat levert zoiets dan op? Een kaartje voor zijn show kost een kleine 900 euro. Die Jordan weet dus nog steeds hoe hij geld moet verdienen. Voor een indruk kan je de onderstaande video van zijn UK tour 2019 checken:

Jordan vertelt tijdens zijn shows zijn levensverhaal. Hoe heeft hij dit ooit allemaal opgezet en wat is er nou nodig om een succesvolle verkoper te zijn? De beste man hemzelf weet hoe hij dingen moet verkopen en geld moet verdienen. Daarnaast geeft hij een kijkje in al zijn valkuilen, misschien nog wel vele malen interessanter.

SEE THE WOLF. BE THE WOLF.

Een show die naast amusement dus ook de nodige leerdoelen met zich mee brengt. Nu komt ‘ie terug naar de Amsterdam Rai. Dus mocht jij 25 mei nog geen plannen hebben, dan is dit je kans om een show mee te maken die jij nooit zal vergeten. Check de website voor de tickets.

Mocht je geen tijd hebben en toch tips nodig hebben om succesvol te zijn? Check dan even deze tips van succesvolle ceo’s.