De familie De Mol zit er warmpjes bij

Momenteel woont Johnny met zijn gezin in het peperdure Blaricum. Toch besloot de presentator weer terug te verhuizen naar het bruisende Amsterdam. Dankzij de verkoop van de woning in het Gooi was het voor De Mol niet lastig om aan de gigantische vraagprijs van het Amsterdamse paleisje te voldoen. De gemiddelde huizenprijs in Blaricum is immers ruim 8 ton. Nu staat de gehele familie De Mol er bovendien om bekend op financieel vlak niets tekort te komen. De vader van Johnny, John de Mol, is een van de rijkste mensen van Nederland. Dankzij z’n enorme mediabedrijf bedraagt het vermogen van John de Mol zo’n 2,5 miljard euro. Voor Johnny was het dus niet moeilijk om een carrière als televisiepresentator te starten. Geld opent nu eenmaal deuren en bovendien helpt de achternaam ‘De Mol’ ook lekker mee.

 

Succesvolle programma’s en shows van zoon Johnny

Inmiddels heeft Johnny diverse grote televisieprogramma’s en spelshows gepresenteerd. Sommige programma’s werden een groot succes en in 2015 won hij zelfs een Gouden Televizier-Ring. Bij deze successen op nationale tv kwamen uiteraard diverse geldbonussen kijken. Zo kocht Johnny de Mol in het verleden al eens een prachtig appartement in het hartje van Amsterdam. Hier was hij slechts drie jaar woonachtig en in 2016 zette hij het optrekje alweer te koop. Na de verkoop van het appartement vertrok hij naar het keurige Blaricum. Daar was hij tot voor kort dus eigenaar van een schitterende miljoenenvilla. Toch heeft Johnny gekozen voor een terugkeer naar de Hollandse hoofdstad. Voor dit nieuwe penthouse moest hij maar liefst 1,7 miljoen euro neertellen. Dit zou zonder financiële steun van z’n vader zijn gebeurd.

Luxe appartement in Amsterdam

Voor dit schappelijke bedrag krijgt De Mol uiteraard veel woongemak terug. Zo is de woning over de gehele woonoppervlakte van ruim 100 vierkante meter voorzien van vloerverwarming. Daarnaast beschikt het appartement over een enorm dakterras. Vanaf dit terras is een adembenemend uitzicht over de stad waar te nemen. Bovendien kan Johnny vanaf dit uitkijkpunt bij z’n bekende buren naar binnen gluren. Het is namelijk zo dat Chantal Janssen niet zo lang geleden in dezelfde straat is komende te wonen. De exen zullen elkaar dus geregeld tegen gaan komen. Ongemakkelijk!

Bekijk hieronder meerdere foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van Bekendburen:

johnny de mol nieuwe woninghuis johnny de mol amsterdam

amsterdam woning met dakterras