Een van de succesvolste ondernemers van Nederland

John de Mol (68) is een Nederlandse ondernemer en televisieproducent. Hij is de broer van Linda de Mol en de vader van Johnny de Mol, met wie hij samen in Blaricum woonde. Maar het lijkt erop dat John zijn villa heeft verkocht en daarmee vader en zoon geen buren meer zijn.

John de Mol kocht grond om villa te bouwen

John de Mol kocht in 2014 een ruim en prachtig stuk grond met villa in Blaricum. Beide villa’s werden gesloopt en de 68-jarige ondernemer liet twee nieuwe en luxe villa’s bouwen: een voor zijn zoon Johnny de Mol en de ander voor zichzelf. Het laten bouwen van deze villa’s heeft hem zo’n 2 miljoen euro gekost, maar gezien het vermogen van John de Mol is dat totaal geen probleem voor hem.

Zijn zoon Johnny de Mol verhuisde daarom van de hoofdstad naar Blaricum waar hij buren zou worden van zijn vader. Het was ook Johnny zijn vader die het huis in Amsterdam kocht dat hij verliet. Een mooi gebaar van John om buren te willen zijn van zijn zoon. Bovendien wonen Linda, oma Willeke en vader John in het Gooi.

De villa in Blaricum werd afgelopen jaar verkocht

Het was tot een klein poosje geleden nog het geval dat de tweede villa van John de Mol zelf was. Echter is dat tegenwoordig niet meer het geval. Vader John heeft zijn villa een paar maanden geleden namelijk verkocht. Dat deed hij voor een bedrag van maar liefst 1.8 miljoen euro. De nieuwe eigenaar van deze villa in Blaricum is de zoon van radio-dj en platenbaas Tony Berk. Bekijk de website van Bekendeburen voor foto’s en meer info.