Wie is John de Bever?

John de Bever, geboren op 7 april 1965 in Berlicum, was vroeger een voetballer en later een zanger. Hij werd ontdekt als zanger op veertienjarige leeftijd in 1979. Hij zong een lied genaamd “Als ik later eens trouw.” Daarna stopte hij met zingen en focuste hij zich op voetbal. Van de centen die de zanger annex voetballer in zijn carrière heeft verdiend, heeft John de Bever een nieuwe woning kunnen kopen.

Hij was een bekende zaalvoetballer en speelde voor Nederland. Maar zijn grootste successen waren in de zaalvoetbalwereld. In 1997 werd hij zelfs de beste speler van een toernooi in Brazilië.

In 2006 keerde hij terug naar de muziek en had hij veel hits. John de Bever was al uit de kast gekomen, en in 2009 trouwde hij met zijn vriend en manager Kees Stevens. Samen wonen ze in Den Bosch. Hij is ook bekend van tv-programma’s zoals Fort Boyard en Vandaag Inside.

Nieuwe woning van John de Bever

John de Bever en Kees hebben onlangs een nieuwe woning gekocht, die het grootste is in het Haverleij-gebouw, te Den Bosch. Dit appartement ligt heel dicht bij hun huidige woning, op de derde verdieping, met uitzicht op de golfbaan. Voor de koude dagen hoeven ze zich geen zorgen te maken over koude voeten, want het appartement heeft vloerverwarming.

Hoewel de oorspronkelijke vraagprijs voor dit appartement 775.000 euro was, hebben John en Kees het kunnen aanschaffen voor 750.000 euro. Ze hebben ook een hypotheek genomen van 921.000 euro. In de ruime keuken van de nieuwe woning van John de Bever kunnen beide heren heerlijk koken, want deze is voorzien van veel luxe apparaten. De keuken grenst aan een grote eetkamer.

Het huis van John de Bever

Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers, waarvan één met een kleedruimte. Aan de zijde van de golfbaan is er ook een terras dat zelfs volledig kan worden afgesloten. Parkeren is ook geen enkel probleem, aangezien John en Kees twee parkeerplaatsen in de garage hebben.

Het gekochte huis van John de Bever

Meer zien van de nieuwe woning van John de Bever? Ga dan naar de website van Bekende Buren.