Het controversiële programma Vandaag Inside

We kennen allemaal wel het controversiële trio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Samen hebben de drie vele programma’s gepresenteerd zoals Voetbal International, Veronica Inside, Oranjezomer en nu ook Vandaag Inside.

De drie staan bekend om hun ‘kantinepraat’ en grappen die niet altijd even goed landen bij iedereen. Zo hebben we nu al tig keer te horen gekregen dat ze zouden stoppen met presenteren, maar ze blijven nog steeds sterk doorgaan, en met succes. Momenteel presenteren ze het programma Vandaag Inside, waarbij ze hun kijk geven op het nieuws en actualiteit. Met een wisselende – en voor wie nog durft – terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighoudt. Dit lijkt goed te gaan, want er ligt een nieuw contract op tafel, en een hele flinke ook.

Wat zijn de nieuwe salarissen van Johan Derksen, Wilfred Gene en René van der Gijp?

Het nieuwe contract dat nu op tafel ligt is een contract voor minimaal twee jaar met een optie om te verlengen tot drie jaar. Mogelijk gaan we deze drie dus nog een lange tijd op televisie voorbij zien komen met een flinke glimlach. Dit contract zal de mannen dus flink wat geld opleveren. Maar wat zullen de nieuwe salarissen van Johan, Wilfred en René worden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Per persoon gaan ze bij het ondertekenen van het nieuwe contract tussen de 1,2 en de 1,4 miljoen euro per jaar verdienen. Het enige wat nog moet gebeuren, is het grondig doorlopen van het contract. We gaan er van uit dat ze het contract snel zal tekenen indien er natuurlijk niks raars in staat. Voor de meeste mensen is dit goed nieuws, want naast de grote hoeveelheden van kritiek hebben de mannen ontzettend veel trouwe kijkers.

Hoeveel verdienen ze dan per aflevering?

Wanneer je deze salarissen door het aantal afleveringen gaat delen, dan kom je uit op een duizelingwekkend bedrag per aflevering. Buiten de zomer- en winterstop zijn de mannen vrijwel iedere doordeweekse dag op tv te zien. Omgerekend zijn dat zo’n 195 afleveringen per jaar. Dit houdt in dat ze per persoon tussen de €6.150 en de €7.180 per aflevering verdienen. Bedragen waar de meeste mensen twee maanden voor moeten werken, en dat in slechts één avond.